Frederikshavn

Svenske kvinder spyttede på Stena-ansatte

To kvinder på henholdsvis 62 og 63 år er blevet anbragt i detentionen i Frederikshavn

Foto: Kurt Bering

Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:To svenske kvinder på henholdsvis 62 og 63 år er blevet anholdt af Nordjyllands Politi, efter at de i næsten et døgns tid har chikaneret alt og alle i området omkring Stena Lines terminal i Frederikshavn.

Det oplyser vagtchef Henrik Bech, Nordjyllands Politi.

- Kvinderne havde allerede i går udmærket sig ved en meget dårlig opførsel, hvor de var berusede og bl.a. havde spyttet en ansat fra Stena Line i ansigtet, oplyser vagtchefen.

Her søndag middag fortsatte deres dårlige opførsel, hvor de atter skabte store problemer i færgeterminalen ved deres højrøstede og berusede adfærd.

- Det er ret ufatteligt, at de ikke kunne opføre sig ordentligt. De har da haft god lang tid til at lære god opførsel. Og da de ikke var modtagelige for gode råd fra vores betjentes side, så endte det med, at de nu begge sidder anholdt på Politigården i Frederikshavn, siger Henrik Bech.

De er blevet anbragt i detentionen, hvor de skal forblive, indtil de begge atter er ædru.

- Kvinderne havde drukket alle deres penge op, så når de bliver sluppet fri igen, skal de også have skaffet sig nogle penge hjemmefra, før de kan komme med færgen til Sverige igen - hvis færgen da ellers vil have dem med, konstaterer vagtchefen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden