Sport

Svenske pletskud gav tre point

Marcus Olsson scorede begge White Hawks-mål i sejr over SønderjyskE

White Hawks og SønderjyskE spillede nok engang en tæt kamp. Arkivfoto

White Hawks og SønderjyskE spillede nok engang en tæt kamp. Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:White Hawks hentede den tredje sejr af fire mulige i en fin start på sæsonen i Metal Ligaen, da tirsdagens hjemmekamp mod SønderjyskE blev vundet med 2-1.

Hjemmeholdet sad tungt på første periode, men det blev kun en enkelt scoring, elegant sat ind efter godt seks minutter af svenske Marcus Olsson, der kom først på en retur og fik sendt pucken i nettet, mens den svævede i luften.

Mod periodens slutning kom gæsterne bedre med, og den tendens forsatte i anden periode, hvor momentum tippede over til gæsterne, der ellers er hårdt ramt af skader på backpladserne og har tabt sæsonens første to hjemmekampe til Rødovre og Aalborg Pirates.

SønderjyskE fik fortjent udlignet efter et uheldigt pucktab af hjemmeholdets nordmand Jens Henrik Tönjom. Derek Damon sagde pænt tak, lavede en tunnel på en forsvarsspiller og udlignede til 1-1.

Det var også stillingen efter anden periode.

Det blev der dog ændret på 17 sekunder inde i tredje periode, hvor hjemmeholdet broderede sig elegant igennem SønderjyskE’s defensiv. Marcus Olsson var sidste mand på pucken, og han svigtede ikke, men scorede for anden gang i kampen.

Høgene virkede til at have flest kræfter mod kampens slutning og var tættere på 3-1 end SønderjyskE var på udligning, selvom gæsterne pressede godt på i de sidste par minutter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst