Svenske pletskud gav tre point

Marcus Olsson scorede begge White Hawks-mål i sejr over SønderjyskE

Anders Kjærgaard
White Hawks og SønderjyskE spillede nok engang en tæt kamp. Arkivfoto
Sport 4. oktober 2016 22:33 - Opdateret 4. oktober 2016 23:22

FREDERIKSHAVN: White Hawks hentede den tredje sejr af fire mulige i en fin start på sæsonen i Metal Ligaen, da tirsdagens hjemmekamp mod SønderjyskE blev vundet med 2-1.

Hjemmeholdet sad tungt på første periode, men det blev kun en enkelt scoring, elegant sat ind efter godt seks minutter af svenske Marcus Olsson, der kom først på en retur og fik sendt pucken i nettet, mens den svævede i luften.

Mod periodens slutning kom gæsterne bedre med, og den tendens forsatte i anden periode, hvor momentum tippede over til gæsterne, der ellers er hårdt ramt af skader på backpladserne og har tabt sæsonens første to hjemmekampe til Rødovre og Aalborg Pirates.

SønderjyskE fik fortjent udlignet efter et uheldigt pucktab af hjemmeholdets nordmand Jens Henrik Tönjom. Derek Damon sagde pænt tak, lavede en tunnel på en forsvarsspiller og udlignede til 1-1.

Det var også stillingen efter anden periode.

Det blev der dog ændret på 17 sekunder inde i tredje periode, hvor hjemmeholdet broderede sig elegant igennem SønderjyskE’s defensiv. Marcus Olsson var sidste mand på pucken, og han svigtede ikke, men scorede for anden gang i kampen.

Høgene virkede til at have flest kræfter mod kampens slutning og var tættere på 3-1 end SønderjyskE var på udligning, selvom gæsterne pressede godt på i de sidste par minutter.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...