Svenske volleyballherrer banker Danmark og tager bronze

Det blev for anden dag i træk et tæt opgør for Danmark ved European League Final 4-stævnet i Gentofte.

Danmark skulle forsøge at rejse sig efter lørdagens nederlag i fem sæt til Makedonien i semifinalen ved European League Final 4, hvor Danmark havde været foran 2-0.

Første sæt blev tæt, men svenskerne vandt det med 25-23. Danmark kom stærkt igen i andet sæt, hvor holdet fik udlignet til 1-1 i sæt med cifrene 25-16.

Svenskerne tog tredje sæt 25-19, og så havde danskerne ryggen mod muren.

Desværre for Danmark lykkedes det ikke at vinde sættet, som svenskerne tog med 25-21, og dermed tager Sverige også bronzemedaljerne med hjem fra Gentofte Sportspark.

Landstræner Mikael Trolle var efterfølgende skuffet over, at det ikke blev til medaljer, men han havde også roser til sit hold.

- Drengene har leveret den ene fantastiske præstation efter den anden. Vi har spillet lige op med og slået verdensklassemandskaber, der udelukkende har fuldtidsprofessionelle spillere fra de store ligaer. Vi har ikke lagt os ned på noget tidspunkt. Og vi kvalificerede os til Final 4, siger han.

- Det her unge hold har kæmpe ambitioner. Jeg er sikker på, at der er store ting i vente for dem. Vi har et klart mål om at kvalificere os til EM i 2019, siger Mikael Trolle i en pressemeddelelse fra Volleyball Danmark.

Senere søndag spiller Ukraine og Makedonien finale.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.