Svindel-banko til godt formål

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborg Julemærket, der er udkommet siden 1905, udgives af Aalborg Kjøbstads alm. Understøttelsesforening, der har 150 års jubilæum i januar, og som ud over bankogevinsterne i år uddeler 52.000 kr. til julehjælp og en række donationer til konfirmationer på i alt 48.000 kr..

Selv om gaver er mest spændende, når de er hemmelige, så er der folk med daglig gang på Café Parasollen på Boulevarden i Aalborg, der allerede ved, hvad der er i de pakker, der bliver fordelt om et par dage, når årets største banko afvikles.

En flok af frivillige har nemlig brugt nogle timer på at pakke gevinsterne ind til årets tilløbsstykke.

Det finder sted på onsdag, 14. december.

I år har Cafè Parasollen fået hjælp udefra til indkøb.

Foreningen bag Aalborg Julemærket - Aalborg Kjøbstads Alm. Understøttelsesforening af 1867 - holdt nemlig et særligt fiffigt bankospil i forbindelse med lanceringen på Aalborg Rådhus af årets Aalborg-julemærke.

Der var kun en eneste spilleplade med de tal, der gav banko - og den blev lige "tilfældigvis" styret af Parasollens udsendte, som i alt kunne hjembringe en donation på 3500 kr. - nok til, at Parasollens køkken sammen med andre sponsorbeløb kom op på det, det koster at holde en anden sikker jule-træffer i hævd - et gratis måltid om dagen til alle Parasollens gæster fra juleaften og hele juleugen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.