Svingdøren drejede i Esbjerg kort før transferdeadline

Superligaklubben Esbjerg havde gang i handlerne kort før transfervinduet lukkede. Døren gik begge veje.

Svingdøren drejede i Esbjerg kort før transferdeadline

Efter at superligaklubben Esbjerg havde kvalificeret sig til Europa League, lagde klubbens ledelse ikke skjul på, at man ønskede at handle inden transfervinduet lukkede.

På vinduets sidste åbningsdag mandag, stod det tidligt klart, at Esbjerg lejede den norske U21-landsholdsspiller Mushaga Bakenga i den belgiske klub Club Brügge.

Tirsdag morgen meldte klubben ud, at den handel altså ikke blev den sidste.

Esbjerg har også hentet den 21-årige højre back Ryan Johnson Laursen i 1. divisionsklubben Lyngby. Formentlig en spiller, som Esbjerg-træner Niels Frederiksen har et godt kendskab til fra sin tid som træner i klubben.

- Ryan er en spiller for fremtiden, men jeg vurderer, at han allerede nu kan spille Superliga, siger Niels Frederiksen i en pressemeddelelse.

I første omgang er den 21-årige forsvarsspiller altså ikke en spiller, som forstærker holdet til Europa League.

- Aftalen med Ryan Johnson Laursen er en følge af, at vi ønsker at supplere os i god tid på de positioner, hvor vi har de mest salgbare spillere, fortsætter Niels Frederiksen.

Esbjerg sendte en spiller den anden vej - den 20-årige Mikkel Agger, som ikke har fået gennembrud i Superligaen, er lejet ud til Horsens frem til næste sommer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst