Hals

Svømmehalsejer: Tilbud er for lavt

Forligspartierne vil maksimalt give 2,5 mio. kr. for Koldkær Svømmehal, der lukker ved årsskiftet, men svømmehal er vurderet til 6,5 mio. kr., påpeger ejer

Ejeren af Koldkær Svømmehal, Finn Jensen, vil ikke sælge svømmehallen for 2,5 mio. kr. Arkivfoto: Per Kolind

Ejeren af Koldkær Svømmehal, Finn Jensen, vil ikke sælge svømmehallen for 2,5 mio. kr. Arkivfoto: Per Kolind

HALS:2,5 mio. kr. for din Svømmehal.

Take it or leave it. Sådan lyder tilbuddet til ejerne af Koldkær Svømmehal i budgetforliget for 2017, hvor partierne maksimalt vil give 2,5 mio. kr. for svømmehallen, der ellers lukke ved årsskiftet, så Hals-området står uden svømmehal. Pengene er en del af en samlet pakke til Hals-området, der afsætter 15 mio. kr. til fritid, sport og oplevelser.

NORDJYSKE Medier har kontaktet ejeren af Koldkær Svømmehal Finn Jensen for, at høre, hvad han siger til tilbuddet om 2,5 mio. kr..

- Det er ikke meget, lyder den første kommentar fra Finn Jensen.

Til den pris vil han ikke sælge til kommunen.

- Det vil jeg ikke, siger Finn Jensen, der undrer sig over tilbuddet størrelse, da der er lavet en valuarvurdering på svømmehallen, der angiver en værdi på 6,5 mio. kr.

Finn Jensen ser gerne, at svømmehallen bevares.

- Jeg vil meget gerne have, at svømmehallen fortsætter, for der er en masse brugere, der har lavet en masse opstand over, at de mister en svømmehal. Alternativt kan man lave den om til boliger, for jeg kan ikke sælge den for 2,5 mio. kr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.