Frederikshavn

Svømmeklub får stor pose penge

FFI Swim har modtaget en gylden håndsrækning, som bruges på en svømme-camp for klubbens medlemmer

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

FFI Svømning har modtaget et legat på 100.000 kr. til en weekendcamp. formand Berit Svendsen. Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Svømmeafdelingen i FFI har modtaget et legat på 100.000 kroner fra Nordeafonden.

FFI Swim søgte et legat hos Nordeafonden, fordi man ville arrangere sin egen svømme-camp for klubbens medlemmer, og nu har klubben altså fået fingre i en stor pose penge.

- Det er rigtigt mange penge, og det betyder så meget for klubben. Det giver os muligheden for at starte den her svømme-camp op for klubbens medlemmer, siger formand for FFI Swim, Berit Svendsen, der var noget overrasket over, at klubben fik tildelt legatet.

Svømme-campen, som Nordeafondens tilskud primært skal dække, afholdes fra den 23. - 25. oktober i Fjerritslev Idrætscenter, og indtil videre har 60 af klubbens medlemmer tilmeldt sig. Og det er både svømmere og deres familie.

- Vi har inviteret forældre og søskende med, fordi forældrene er så vigtig en brik i klubben. Vi er utroligt afhængige af forældre til svømmekonkurrencer, og derfor skal de også med her, siger Berit Svendsen.

Uden legatet havde svømme-campen kostet deltagerne ca. 600 kroner, men nu koster det dem kun 100 kroner at deltage. Og de får en weekend fyldt med træning i både vand og på land samt en masse socialt samvær.

- Den her camp har stor fokus på det sociale i klubben, fordi det er så vigtigt for at få klubben til at fungere. Vi har ikke et klubhus ligesom i fodboldklubben, hvor det sociale kan foregå efter træning. Derfor må vi arrangere sådanne arrangementer, forklarer Berit Svendsen.

Legatet skal desuden bruges på endnu en svømme-camp i slutningen af sæsonen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst