Swansea-koks: Afslører Laudrup for tidligt

Premier League-klubben lagde kortvarigt et billedgalleri af Michael Laudrup ud på sin hjemmeside.

Swansea-koks: Afslører Laudrup for tidligt

I de seneste dage har flere og flere peget på, at det bliver den danske fodboldlegende, der overtager managersædet i den walisiske klub Swansea City, som spiller i den engelske Premier League.

Og med noget, der efter alt at dømme er en brøler i klubbens IT-afdeling, har Swansea - kortvarigt - bekræftet, at præsentationen af danskeren er nært forestående.

Ifølge Ekstra Bladet kunne man torsdag på klubbens hjemmeside finde et galleri, der viste Michael Laudrups karriere i billeder. Et galleri, der dog meget hurtigt blev fjernet igen.

Det må dog siges at være en kraftig indikation på, at offentliggørelsen af Michael Laudrup er på trapperne, det kunne meget passende ske fredag, hvor Laudrup har fødselsdag.

Tidligere på ugen sagde Swanseas bestyrelsesformand Huw Jenkins, at han forventede at have en ny manager klar omkring fredag.

Og engelske medier forudser samstemmende, at det bliver Laudrup, der overtager det job, som Brendan Rodgers forlod for at tage tjansen i Liverpool.

Laudrups mangeårig ven og landsholdskollega, tidligere Swansea-manager Jan Mølby, har overfor BBC vurderet, at Laudrup og Swansea kan blive et perfekt match, fordi klubben har udviklet en spillestil, der passer danskeren godt.

- Jeg tror, at han vil klare jobbet godt.

- Han er stærkt influeret af Johan Cruyff fra tiden i Barcelona i 80'erne og 90'erne. Det er sådan, han vil spille fodbold, og sådan spillede Swansea også i sidste sæson under Brendan Rodgers, så det kan blive det perfekte ægteskab, siger Jan Mølby til BBC.

/ritzau/