Swansea-manager: Laudrups pressemøde var mærkeligt

Garry Monk mener ikke, at Michael Laudrups pressemøde omkring fyringen i Swansea gav den store mening.

Michael Laudrups afløser som manager i Swansea, Garry Monk, forstår ikke, hvorfor danskeren i denne uge samlede pressen for at fortælle om sin fyring for to uger siden i den walisiske Premier League-klub.

Laudrup oplyste på pressemødet, at han var blevet bortvist for kontraktbrud og havde sat sine advokater på sagen. Danskeren ville dog ikke gå i detaljer.

- Jeg har set små ting hist og pist, og det, jeg fik ud af det, var, at han ikke kunne svare på de fleste spørgsmål af juridiske årsager, så der var ingen grund til at afholde det pressemøde, siger Garry Monk ifølge Sky Sports.

- Hvis man indkalder til et pressemøde, så skal man kunne sige, hvad man ønsker at sige, fastslår Monk.

- Det var meget mærkeligt, for jeg har aldrig set en manager miste sit job og afholde en pressekonference to uger senere om det.

Michael Laudrup nævnte på tirsdagens pressemøde i London-lufthavnen Heathrow, at Swanseas ledelse i ugerne frem mod fyringen havde ønsket, at han ændrede i sin stab af trænere.

Det ønske ville danskeren ikke efterkomme, men samme dag, som han blev fyret, gav Laudrup og Swansea-formand Huw Jenkins hånd på at fortsætte samarbejdet trods uenighederne. Få timer senere hævder Laudrup, at han blev fyret i en e-mail.

- Jeg ønsker ikke at blande mig, for det er ikke mit problem, siger Garry Monk.

- Det er imellem klubben, formanden og advokaterne, siger Laudrups afløser, der oplyser, at han mest er optaget af at få Swanseas hold til at præstere på fodboldbanen.

- Det har ikke noget med os at gøre. Vi skal bare videre. Hvis vi dvæler ved det, der er sket, så kommer vi ingen vegne, fastslår han.

Swansea møder torsdag aften Napoli i Europa Leagues 1/16-finaler.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst