Swansea tror på Laudrup-forlængelse

Huw Jenkins, formand for Swansea City, regner med, at Michael Laudrup forlænger sin kontrakt med klubben.

Swansea tror på Laudrup-forlængelse

Swansea-manager Michael Laudrup er konstant rygtet til andre klubber. Danskerens kontrakt udløber i sommeren 2014, men allerede her til sommer er han væk, lyder det.

Trods rygterne tror Swanseas formand, Huw Jenkins, fuldt og fast på, at Laudrup ikke rejser til sommer, og at danskeren endda snart forlænger sin kontrakt med yderligere et år.

- Personligt er det ikke et emne, om Michael er her til næste sæson. Det, tror jeg, at han er.

- Michael har sagt, at han vil opfylde sin kontrakt, så vi taler mere om endnu et år her i Swansea.

- Så er det - afhængig af, hvordan det går næste sæson - op til ham at beslutte, om han vil væk eller fortsætte i Swansea, siger Jenkins til South Wales Evening Post.

Søndag førte Michael Laudrup Swansea til sejren i Liga Cuppen, og klubben har desuden udsigt til at slutte i top-10 i Premier League.

Selvom det ender med en etårig kontraktforlængelse, så betyder det ikke, at Jenkins regner med, at Laudrup bliver i Swansea til sommeren 2015.

- Det er helt op til Michael. En kontraktforlængelse giver os mere sikkerhed, men det garanterer ikke mere end til næste sæson med.

- Michael sagde allerede, da han kom til klubben sidste sommer, at han ikke kunne se sig selv her i tre-fire år. Så det er ikke nogen overraskelse for os, at han er væk inden længe, siger Jenkins.

Formanden regner med, at kontraktforlængelsen kommer på plads inden for de næste uger.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.