Sydkorea nedlægger prygelknabe og er videre ved VM

De sydkoreanske håndboldkvinder slog som ventet Australien og er videre fra Danmarks VM-gruppe.

Sydkoreas håndboldkvinder, som her tager sig kærligt af Kathrine Heindahl i kampen mod Danmark, er videre til mellemrunden ved VM i Japan efter sejr over Australien.

Sydkoreas håndboldkvinder, som her tager sig kærligt af Kathrine Heindahl i kampen mod Danmark, er videre til mellemrunden ved VM i Japan efter sejr over Australien.

TOKYO:Så er to af de tre billetter til mellemrunden fra Danmarks gruppe ved håndbold-VM udstedt. Og ingen af dem har rød-hvid signatur på sig.

Som ventet kunne prygelknaben Australien ikke stille noget op mod Sydkorea, som vandt sikkert med 34-17 Med sejren er sydkoreanerne sikre på avancement til mellemrunden sammen med Tyskland.

Det efterlader blot en enkelt plads i mellemrunden at kæmpe om for Frankrig, Danmark og Brasilien. Med andre ord er der pres på Klavs Bruun Jørgensens tropper, som onsdag møder netop Brasilien.

Danmark og Frankrig har tre point efter tre kampe, mens Brasilien har et enkelt point for samme antal kampe inden mødet med Danmark.

Selv om Sydkorea ikke ramte topniveauet i kampen mod Australien, havde favoritterne ingen problemer med at køre to sikre point i hus.

Ved pausen var koreanerne foran 18-10, og de lidet skræmmende australiere havde som i holdets tre første kampe ikke skyggen af chance for at drille modstanderen.

Dog fik holdet en smule oprejsning efter afklapsningen på 7-46 mod Frankrig i seneste kamp. Og holdet fik scoret 17 mål, hvilket er det højeste antal for dem i slutrunden.

Sally Potocki stod for hele ti af Australiens scoringer.

Hun kunne imidlertid ikke forhindre Sydkorea i at lave dobbelt så mange mål som australierne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.