Nordjylland

Syg kvinde, Zlatan og mavedans

En syg kvinde blev sendt fra sygehus til sygehus, en ny film om den unge Zlatan Ibrahimovic vækker begejstring, og mavedans er ikke bare en hobby for en ung kvinde fra Nørresundby. Du kan læse alle artiklerne i NORDJYSKE Plus

79-årige Bente Skat Nielsen fra Frederikshavn blev kørt forgæves til sygehusene i Aalborg og siden Hjørring, fordi lægerne var uenige om, hvilken undersøgelse hun skulle henvises til. Arkivfoto: Mette Nielsen

79-årige Bente Skat Nielsen fra Frederikshavn blev kørt forgæves til sygehusene i Aalborg og siden Hjørring, fordi lægerne var uenige om, hvilken undersøgelse hun skulle henvises til. Arkivfoto: Mette Nielsen

NORDJYLLAND:En 79-årig alvorligt syg kvinde fra Frederikshavn er to gange transporteret med ambulance til undersøgelser, kun for at blive sendt hjem.

Der er nu gået fem måneder siden den første henvisning, og Bente Skat Nielsen har stadig ikke fået foretaget den undersøgelse, der endeligt kan afklare, hvilken behandling hun skal have for en smertefuld tarmlidelse. Journalist Mogens Møller har set på sagen.

I app´en NORDJYSKE Plus, som du kan downloade til iPhone i App Store og på www.nordjyskeplus.dk kan du også læse sportsredaktionens vurderinger af AaB- og Hobro-spillernes formåen i foråret i Superligaen. Ranglisten efter forårets kampe giver dig både top- og floplisten hos de to superligamandskaber.
Mavedans er ikke bare en hobby for Trine Rachkte Lunild fra Nørresundby. Det har forandret hendes liv, og nu hun syer hun også selv sine kostumer. Journalist Britt Kristensen har mødt den livsglade mavedanser.

Fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovic er blandt verdens bedste fodboldspillere, og i dag har en film om den unge Zlatan Danmarkspremiere. Filmen kommer tæt på stjernens mørkere side, hans opvækst og kamp med bolden for at rive sig løs af sin sociale arv. NORDJYSKEs filmanmelder Bent Stenbakken - som ellers ikke er den store fodboldfan - er begejstret.

Forældre i Aalborg vil slås for børnehave. Skuespillere og andre med skæve arbejdstider rammes hårdt, hvis aften- og natpasning forsvinder. Journalist Lise Stenbro dykker ned i problematikken.

Musikkens Hus har været forfulgt af uheld med flere aflyste koncerter med stjernenavne, men direktør Lasse Rich Henningsen tror ikke, at det går udover husets omdømme. Journalist Lars Aare har kigget nærmere på de aflyste koncerter.

NORDJYSKE Plus indeholder desuden et stort udvalg af portrætter, anmeldelser, baggrundshistorier og meget mere.

Det er gratis at hente app’en og læse indholdet. Du skal bare oprette et login for at få adgang til artiklerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden