Sygehus holdes varmt endnu

Regionen håber stadig på at kunne sælge ejendommen - med bygninger

Terndrup Sygehus er stadig til salg - med bygninger. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Terndrup Sygehus er stadig til salg - med bygninger. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

TERNDRUP:Terndrup Sygehus står tomt midt i byen på femte år, men Region Nordjylland håber stadig på at kunne sælge ejendommen med bygninger og det hele.

Det siger Niels Sloth, kontorchef i regionens kontor for bygninger og anlæg:

- Terndrup Sygehus er stadig til salg, og vi har også varme på, som der er på alle vores bygninger. Vi overvejer forskellige ting, men der er ikke noget konkret nyt, siger han.

180.000 kr. om året

Der har ellers været lokale forlydender om, at regionen nu havde opgivet at sælge ejendommen med bygninger og derfor var holdt op med at varme dem op.

Det koster cirka 180.000 kr. om året i såkaldt eksterne udgifter at have de tomme bygninger i Terndrup stående, oplyser kontorchefen:

- Det dækker blandt andet varme og skatter. Dertil kommer, at vi har nogle folk her fra administrationen til at slå græs og sådan noget, siger Niels Sloth.

Flere planer med stedet

I 2012 arbejdede lokale borgere med planer om at etablere idrætsefterskole i bygningerne, men planen blev opgivet på grund af de vanskelige tider for efterskolerne.

Tidligere har regionen forsøgt at leje bygningerne ud til flygtninge, men behovet var alligevel ikke så stort i Nordjylland, så Udlændingeservice aflyste planen.

Det er EDC Erhverv på Vesterbro i Aalborg, der har det tidligere sygehus til salg til en pris på 3,8 mio. kr.

Et enkelt fragment af hele ejendommen er solgt fra, nemlig det tidligere sygehuskapel, som en lokal håndværker købte for at indrette til privat beboelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.