Hospitaler

Sygehus Thy-Mors indtager København

THISTED:Sygehus Thy-Mors indtager København tirsdag for at profilere sig over for læger og sygeplejersker.

Sygehus Thy-Mors har koblet sig på Thy Turistbureaus fremstød i hovedstaden, ”Thy på Strøget”, der finder sted i hele juni.
Sygehuset har oprettet en stand i den 1500 kvadratmeter store ejendom på hjørnet af Strøget og Mikkel Bryggersgade, som Thy har lejet hele måneden.

Patientsikkert sygehus

Og tirsdag er sygehusets cheflæge Hans Ole Holdgaard og chefsygeplejerske Lone Sandahl til stede med powerpoints, foredrag og pjecer. Med er også projektleder Dorte Mayann Hansen og dataspecialist Søren Brogaard, som repræsenterer Sygehus Thy-Mors i det højtprofilerede projekt ”Patientsikkert Sygehus”.

- Vi er virkelig et sted, hvor unge læger og sygeplejersker ikke drukner i mængden og kommer til at stå i en kødrand uden at få fingrene ned i substansen, siger sygehusdirektør Michael Storm Klausen.

Kåret af Yngre Læger

- Vi er et af landets kun 19 fremtidige akutsygehuse og bygger i øjeblikket en ny fælles akutmodtagelse for 130 millioner, gør store fremskridt i et af det de mest synlige og højtprofilerede projekter i det danske sundhedsvæsen, ”Patientsikkert Sygehus”, og på det allerseneste er vores kirurgiske afdeling udvalgt til årets uddannelsesafdeling af Yngre Læger, siger Michael Storm Klausen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.