Syng af karsken bælg

Syng af karsken bælg 2. Organist Jens Mathiasen og kirke- og kulturmedarbejder Hans Wendelboe Bøcher står igen for sangeftermiddag i Løvvangens Kirkecenter. Foto: Dion Pedersen
3. oktober 2016 07:42

Torsdag 13. oktober kl. 14.30 indbyder Lindholm Sogn igen til det traditionsrige Torsdagstræf i Løvvangens Kirkecenter på Strubjerg 167. Denne gang er overskriften ’Syng af karsken bælg 2’, for det er anden gang, at sognets organist Jens Mathiasen og kirke- og kulturmedarbejder Hans Wendelboe Bøcher opfordrer til en god, sund gang fællessang.

- 24-25 sange og salmer fra blandt andet højskolesangbogen og salmebogen er på programmet, og også et par kendte børnesange, og ikke mindst et par overraskende historier om deres baggrund og tilblivelse, lover Hans Wendelboe Bøcher.

En anden afdeling byder på populære klassikere som "Solitudevej" og "Der kommer altid en sporvogn og en pige til" af Sven Gyldmark.

Ud over Jens Mathiasen og Hans Wendelboe Bøcher medvirker også musikeren Anders Barfoed ved arrangementet, der blandt andet holdes i gang takket være en ihærdig flok frivillige, der bager boller og kager, dækker bord og er med til at lægge årsprogrammet.

Næste Torsdagstræf er 10. november, hvor Aage Michaelsen fortæller om "Slavernes Øer"

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...