Syngende træer er en megasucces

Cliff Richard - sørger for at Aalborgs syngende træer kommer ud i verden.

Cliff Richard - sørger for at Aalborgs syngende træer kommer ud i verden.

AALBORG:De Syngende Træer i Aalborg har allerede spillet 18.755 numre af 46 internationale stjerner siden Cliff Richard indviede Park of Music 6. juni

Både Cliff Richard og i tusindevis af besøgende i Park of Music i Aalborg er vilde med den nye mulighed for at lytte til melodier af 46 internationale stjerner, som har givet koncert i den nordjyske hovedstad. Tælleteknikken i Aalborg Kongres & Kultur Center, der står bag parken med De Syngende Træer, fortæller nemlig dag for dag om, hvor ofte musikstanderne ved træerne aktiveres.
Sir Cliff Richard var den første tilbage i 1987, som plantede et træ, og den 6. juni genplantede han et kirsebærtræ, som synligt bevis på, at han foretog indvielsen af Park of Music i Aalborg. Faktisk er Cliff Richard så begejstret for idéen med træerne med musik, at han på sit eget facebook site med knap 100.000 venner har lagt to opslag ind.
De er liket af mere end 3000 og kommenteret af 225, så den internationale spredning via Cliff Richards eget facebooksite er høj. Desuden gav han på tv sin egen meget stærke anbefaling af at besøge den smukke bypark i Aalborg, og få en helt usædvanlig oplevelse, der ikke findes andet steds i verden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.