Brønderslev

Synlighed og indflydelse

Årsmøde i LandboNords Kreds 4

Landbruget skal være mere synligt. Her viser landbruget ansigt ved Open By Night. Privatfoto

Landbruget skal være mere synligt. Her viser landbruget ansigt ved Open By Night. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Onsdag 25. februar er der lagt op til en inspirerende aften med debat, når LandboNords Kreds 4 inviterer områdets medlemmer til årsmøde. Synlighed og indflydelse er på programmet sammen med den aktuelle økonomiske situation og ønsket om bedre rammevilkår, og så kan medlemmerne se frem til at få penge tilbage for fjerde år i træk.

Begivenhedsrigt år

LandboNords kreds 4, som dækker store dele af Brønderslev Kommune, kan se tilbage på et begivenhedsrigt år, hvor blandt andet landbrugets rammevilkår, ekstreme vandmængder og synlighed i forhold til arbejdspladser, har været på programmet.

Vigtigt at gøre opmærksom

- Vi er det erhverv i Brønderslev Kommune, som eksporterer for flest kroner, så er det også vigtigt at vores betingelser for at kunne producere er i orden. Derfor skal vi hele tiden gøre opmærksom på det arbejde, som vi laver - både her i foreningen, men også ude på de enkelte bedrifter, siger konstitueret formand for Kreds 4, Mogens Højholt Hansen.

På mødet vil der også være et oplæg med formanden for Brønderslev Lystfiskerforening, Jens Andersen, som fortæller lidt om det samarbejde, som lystfiskerne har med de lokale vandløbslav. Ifølge Mogens Højholt Hansen er der grundlag for at udvide samarbejdet endnu mere.

Fælles interesse for vandløb

- Vi har fokus på en fælles interesse: at få ledt vandet i ud i vores vandløb, så vi både kan have fisk og jordbrug. Med de store mængder nedbør, som vi oplevede i oktober, er det i alles interesser, at vores vandløb ikke er groet til, siger Mogens Højholt Hansen.

LandboNords kredsmøde holdes på LandboNord i Brønderslev klokken 18.30. Der indledes med spisning, men medlemmer har også mulighed for at komme direkte til årsmødet, der indledes klokken 19.30.

LandboNord har netop offentliggjort, at medlemmerne for fjerde år i træk får del af LandboNords overskud.

Et stort resultat for forretningen LandboNord betyder, at der udloddes et rekordbeløb til medlemmerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.