Syrien: 11 dræbt i angreb på felthospital

Mindst 11 personer er blevet dræbt i et luftangreb af den syriske hær, siger menneskerettighedsgruppe.

Udland 11. september 2013 20:08 - Opdateret 11. september 2013 20:09

Syrien: 11 dræbt i angreb på felthospital

11 personer er blevet dræbt, efter at den syriske hær i et luftangreb onsdag har bombet et felthospital i den nordlige provins Aleppo i Syrien.

Det oplyser Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder, der er på oprørernes side.

- Mindst 11 personer inklusive en læge er blevet dræbt i et luftangreb på et felthospital i Al-Bab, siger den britiske menneskerettighedsgruppe.

Mandag ramte et af regimets luftangreb en skole i byen. Skolen blev brugt som base af en oprørsgruppe, der har tråde til terrornetværket al-Qaeda.

Og tirsdag blev mindst 20 civile dræbt i byen Homs. Ifølge Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder stod Al-Nusra bag.

Netop Homs har været centrum for mange og lange kampe i borgerkrigen og betegnes som en strategisk vigtig bastion. I øjeblikket har regimet kontrollen over størstedelen af Homs.

Tidligere onsdag fastslog en FN-kommissions rapport, at både oprørsstyrker og syriske regeringsstyrker har udført krigsforbrydelser i landet.

- De skyldige i disse forbrydelser - alle parter - har handlet i modstrid med international lov. De frygter ikke at blive draget til ansvar, sagde chefen for FN-kommissionen, Paulo Pinheiro.

FN-kommissionens rapport bygger på 258 interview med flygtninge, afhoppere og andre i regionen og dækker over perioden 15. maj til 15. juli.

Borgerkrigen i Syrien har stået på i mere end halvandet år. Ifølge tal fra FN er over 100.000 personer blevet dræbt i konflikten, og mere end to millioner syrere er på flugt.

/ritzau/AFP

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...