Udland

Syvårig pige blev dræbt, da elefant kastede sten i zoo

En elefant kastede en stor sten over hegn og voldgrav i en zoologisk have i Marokko og ramte en lille pige.

En syvårig pige blev dræbt, da hun blev ramt i hovedet af en stor sten, som en elefant kastede over et hegn og en voldgrav i en zoologisk have i Marokkos hovedstad, Rabat.

Pigen blev i bevidstløs tilstand bragt til et hospital, hvor hun døde senere, oplyser BBC News. Dødsfaldet skete tirsdag.

- Elefanten udviste frustration, men sigtede formentligt ikke, siger Phyllis Lee, der er forskningsleder ved Amboseli Trust for Elephants til BBC News.

Hun tilføjer, at det er uforudsigeligt, hvordan dyr i fangenskab kan reagere.

- Ulykker som denne er helt usædvanlige og uforudsigelige, skriver dyreparken i en pressemeddelelse, hvori det bliver understreget, at alle internationale krav til indhegningen er overholdt.

I erklæringen blev der henvist til to andre nylige tragiske dødsfald, hvor børn blev dræbt af dyr i USA: I juni blev en toårig dreng dræbt af en alligator ved Walt Disney World i Florida.

I maj dræbte dyrepassere en gorilla i en zoologisk have i Cincinnati Zoo i delstaten Ohio, efter at en treårig dreng faldt ned i dens indhegning.

Øjeblikket efter pigen blev ramt af stenen i Rabat Zoo er blevet filmet af forbipasserende og lagt ud på YouTube. Videoen viser elefanten med løftet snabel bag dens indhegning, hvor den bevæger sig rundt om sten på jorden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst