Tælletyve på turné

Slangetællere for 150.000 kroner stjålet eller ødelagt

Når et køretøj passerer kablerne, registreres dens fart, type samt det totale antal af køretøjer, der har passeret. <i>Lars Pauli</i>

Når et køretøj passerer kablerne, registreres dens fart, type samt det totale antal af køretøjer, der har passeret. Lars Pauli

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:De såkaldte slangetællere (trafiktæller med gummislanger) anvendes til at registrere forskellige data, som hastighed, type af køretøj og antal køretøjer der passerer. De anvendes i stor stil rundt om i landet til at finde ud af, hvorvidt der skal ske vejtekniske ændringer for at få trafikken til at fungere bedre.

Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende lørdag.
I sidste uge blev der stjålet tre trafiktællere i Pandrup: På Bredgade, Kvorupvej og Engesgårdsvej. I alt 10 styk er ødelagte eller forsvundet i hele Jammerbugt kommune i løbet af i år.
- Vi har aldrig oplevet noget lignende, siger direktør Benny Nissen fra ATKI i Næstved, der distribuerer og opsætter sit måleudstyr over hele landet.
Firmaet opsætter i omegnen af 1500 tælleapparater på landsplan hvert år og har i år opsat 30 i Jammerbugt kommune. Primært i Pandrup-området. Heraf er hver tredje så blevet ødelagt eller stjålet. Hvilket er helt usædvanligt.
Normalt bliver der på landsplan ødelagt/stjålet et enkelt apparat om året fra firmaet, der er en af landets største inden for sit felt.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.