Tændt Messi går forrest efter turbulent sommer

Lionel Messi har droppet en del af ferien for at stå knivskarpt til sæsonstart, fortæller Luna Christofi.

FBL-ESP-SUPERCOPA-BARCELONA-TRAINING Foto: Scanpix/Josep Lago

FBL-ESP-SUPERCOPA-BARCELONA-TRAINING Foto: Scanpix/Josep Lago

Lionel Messi har haft en hektisk sommer. Argentineren tabte Copa America-finalen med sine landsmænd og stoppede på landsholdet, men halvanden måned senere skiftede han mening og vendte tilbage.

Messi trak desuden overskrifter verden over, da han blev idømt 21 måneders betinget fængsel for skattesnyd.

Men al den negative omtale får ikke betydning for Messis præstationer på banen, når Barcelona lørdag indleder sæsonen i Primera Division.

Det vurderer Viasats Luna Christofi, der har et indgående kendskab til spansk fodbold.

- Vi har set en meget tændt Messi i sommerkampene og optakten til ligaen. Jeg synes, vi har set ham i rollen som den, der skaber og afslutter som i slutningen af sidste sæson. Han er meget tændt og går forrest.

- Han valgte igen i år at droppe en hel uges ferie for at tage med på træningsturen til Nordengland. Det siger meget.

- Barcelona kommer ind i en sæson med rigtig mange nye spillere. Han ved godt, han er en af søjlerne. Man kan sige, at han træder mere i karakter, for sådan en Messi har vi ikke altid set, siger Luna Christofi.

Messi og holdkammeraterne løb ind i en skidt periode mod slutningen af sidste sæson. Holdet røg ud af Champions League, og pludselig kom der også spænding i kampen om det spanske mesterskab.

I den kommende sæson skal catalonierne også se sig over skulderen. Atlético Madrid kommer nemlig bragende efter købene af spillere som angriberen Kevin Gameiro, assistmageren Nico Gaitan og den kroatiske højreback Sime Vrsaljko, spår Luna Christofi.

- Atlético Madrid har handlet enormt fornuftigt ind. Det synes jeg også sidste år, selv om Jackson Martínez blev en skuffelse. Og de har også handlet godt ind i år, siger Christofi.

- For mig er Atlético Madrid fuldstændig på højde med Barcelona og Real Madrid. Atletico har en super spændende trup. Jeg kan ikke se, hvorfor de ikke skulle blive mestre, siger hun.

Barcelona åbner lørdag sæsonen hjemme mod Riza Durmisi og Real Betis. Real Madrid gæster søndag Real Sociedad, og samme dag tager Atlético Madrid imod Alaves.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.