Tænk er det blevet så billigt

Du har sikkert råd til mere elektronik, end du drømmer om

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

BÆRBAR PC: 4.995 kr. Lenovo 3000 C200 Det er altså dumt at spare de sidste 500 kr., når du her får en mærkevare-pc med glimrende tastatur, ganske kvik processor (Core Duo 1,86) og frem for alt en hel gigabyte hukommelse. 15-tommer-skærmen er nok ikke verdens bedste, men maskinen har hele 120 GB harddisk, dvd-brænder og trådløst netværk. Og så leveres den med Premium-udgaven af Windows Vista. Det er knageme billigt. Fundet via edbpriser.dk

Ældre medborgere kan underholde med, at et franskbrød i gamle dage kostede en femmer (og smagte bedre). Men det er ikke noget, der bringer sindene i kog. Vi har vænnet os til, at varerne lige så stille bliver dyrere - uden at blive bedre. Med elektroniske produkter er det stik modsat. Computere, kameraer, fjernsyn - og andre dimser med digital indmad - bliver både billigere og bedre. Og begge dele sker i rasende fart. I de 13 år denne computerside har eksisteret, har vi flere gange stillet skarpt på de billige it-produkter. Og skønt vi efterhånden burde have lært lektien, bliver vi hver gang lige overraskede over, hvor få kroner man efterhånden skal hale op af lommen for at få fat i avanceret elektronik af hæderlig kvalitet. Med god hjælp fra nettets prisdatabaser præsenterer vi her 10 af øjeblikkets bedste tilbud. Produkterne er valgt, fordi de ikke bare er billige - men også giver næsten urimeligt meget smæk for skillingen.