Tænk hvis...

Tingenes tilstand ikke som de burde være

Ivan Bengtsen

Ivan Bengtsen

RESSOURCERIG:Når man nu lader tankerne flyde i en stille stund, kan det være mere end vanskeligt at forstå hvordan ”tingenes tilstand” i vores kommune er som de er.

Vi bor jo netop i en kommune hvor vi dybest set har alt, hvad der efterspørges rigtigt mange steder fra. Burde vi ikke have alle muligheder i rigtigt mange retninger?

Tag en tur rundt i Sæby og mærk efter hvordan det smukke og rolige bymiljø, påvirker sig i positiv retning. Rundt omkring bymiljøet finder du virksomhederne. Blandt andet Danish Crown med cirka 1000 ansatte.

Til Frederikshavn som den største by i kommunen, med færgeafgange til og fra det svenske og norske, masser af industri, hvor eksempelvis Martin gruppen (nu Harman International Industries) er verdenskendt for kvaliteten af lys m.m. Byen, hvor alle ungdomsuddannelserne er samlet i et campus miljø.

Videre til Skagen – byen i nord – med sit navn, natur og sikre brand som er verdenskendt. Turisme, hvor cirka en million mennesker besøger Grenen, er en kæmpeindtægt.

For kommunen som helhed er der etableret flot kulturelt udbud som rammer bredt, der er noget for alle.

Tænk hvis vi for alvor formår at samle kræfterne i det nye byråd, hvor der for alvor skal tænkes kreativt og skabes politikker, som sætter udvikling af kommunen højt på dagsordenen.

En stemme på SF den 19. november er en stemme på innovative ideer til arbejdet for en kommune, som fremadrettet vil komme til at stå stærkt i rigtigt mange menneskers bevidsthed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.