Hanstholm

Tæskehold fik tæsk

37-årig indlagt med skader i hovedet efter et opgør i Hanstholm

Foto Michael Koch

Foto Michael Koch

HANSTHOLM:Det gik helt galt for at tæskehold fredag aften, da holdet på to mænd bevæbnet med et baseballbat og en lægtehammer drog ud for at gøre et regnskab fra tidligere på aftenen op. Det endte nemlig med, at den ene af mændene, en 37-årig mand fra Thisted, blev indlagt med blodansamlinger i hovedet, efter han havde fået klø af den mand, de var taget ud for at - må man formode - give tæsk. Og det på trods af, det var den 37-årige, der var bevæbnet med baseballbattet.

Den anden halvdel af tæskeholdet, en 36-årig mand ligeledes fra Thisted, bakkede ud af foretagendet, da han så, hvordan det gik makkeren i mødet med den 26-årige mand, de havde opsøgt.

Balladen startede tidligere på aftenen, da den 26-årige blev opsøgt af en helt fjerde mand, en 37-årig fra Thisted. Det møde endte med, at den 37-årige fik et par på hovedet af den yngre mand, hvilket fik ham til at kontakte de to bekendte for at få dem til at tage med ud og gøre et forsøg mere på at give den 26-årige tæsk. Hvilket altså langt fra gik som planlagt.

Den 26-årige blev anholdt efter opgøret, og politiet skal nu til at afgøre, om han skal sigtes for vold og man i givet fald vil forsøge at få ham straffet.

- Det skal vi til at se på. Der kan godt være tale om nødværge, men måske har det været for voldsomt. Om mandens skader i hovedet skyldes slagene eller om det er sket bagefter som følge af et fald, det ved vi ikke endnu, siger Ole Vanghøj, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Han understreger, at politiet kun har kendskab til, at tæskeholdet bestod af tre mand, men vil samtidig ikke afvise at en fjerde mand kan have været med, blot uden at tage aktivt del i balladen.

Den lægtehammerbevæbnede 36-årige mand er blevet sigtet for at overtræde våbenloven.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst