Tæt kamp mundede ud i sejr til Nors

Først i de sidste minutter af kampen trak Nors fra Ravnstrup og fik en komfortabel sejr

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NORS:Selv om pausestillingen og slutresultatet peger hen mod, at det har været en nem kamp for Nors BK’s 3. divisions-herrer, er det ikke tilfældet.

Ravnstrup mødte tændte op i Norshallen til søndagens kamp, der endte med en 36-31 sejr til hjemmeholdet. Nors var kun knebent foran i hele kampen, og først i de sidste minutter begyndte thyboerne at kunne ånde lettet op. Ravnstrup fulgte godt med hele vejen, og det meste af anden halvleg var en nervepirrende affære. Med få minutter tilbage stod der 28-27 til thyboerne, men herefter tog de for alvor fat og kørte den stille og roligt hjem i de døende minutter.

- Jeg er virkelig tilfreds med spillernes præstation. Kollektivt var det en kanon kamp, hvor alle bød ind, fortæller træner Lars Bang Bertelsen.

Ravnstrups rutinerede bagspiller Kim Møller voldte store problemer for thyboerne, hvilket blev løst ved hjælp af lækkert forsvarsspil fra Mikael Eriksen, der besværliggjorde den rutinerede modspillers muligheder. Også Mathias Hangaard leverede en fantastisk præstation i gårsdagens kamp.

- Mathias var ganske enkelt helt ”outstandig” i den her kamp. Han sørgede for nogle fantastiske boldfordelinger i vores kontraspil, fortæller en begejstret Lars Bang Bertelsen.

Det er thyboernes anden sejr i træk, og den lunede i den hårde bundstrid. Nors BK har nu 15 point, hvilket et et point mindre end Ravnstrup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.