Tæt på Matthesen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jacques Cousteaus eventyr på film.Pressefoto

Pandrup Kino går tæt på komikeren Anders Matthesen, når biografen viser filmen, Den Anden Side, fra torsdag 2. juni til mandag 12. juni klokken 19, dog ikke lørdag aften

Anders Matthesen har netop rundet de 40 år og har længe været et fænomen i dansk underholdning. Med samme råhed og ærlighed som vi kender ham fra scenen, bliver vi for første gang inviteret med ind i hans private øjeblikke og situationer og møder en dedikeret kunstner, der konstant arbejder på at forblive original og præstere noget, der er bedre end sidst.

Vi møder også en mand, som løber ind i en krise med stress og usikkerhed, der får ham til at overveje om han skal fortsætte karrieren.

Filmen er en hæsblæsende fire år lang rejse med Anders Matthesen gennem kaos, succes, tvivl og grin, - en ærlig fortælling om et multitalent.

Kino viser også filmen, Jacques - En Mand Af Havet, og det sker 13. og 14. juni klokken 19 samt 16. juni klokken 10.

Filmen handler om den franske flådeofficer Jacques-Yves Cousteau og hans usædvanlige liv, der førte ham rundt på verdenens have i egenskab af opdagelsesrejsende og filmskaber.

’L’odyssée’ baserer sig bl.a. på Jacques Cousteaus ældste søn Michels bog om sin far og giver et fascinerende indblik i den tilværelse, der fulgte med at være en verdensberømt søfarer ikke kun for ham selv men også for hele familien. En film, der tager dig med til de fjerneste kyster, de dybeste have alt imens du kan fordybe dig i skøn skuespilkunst leveret af bl.a. Audrey Tautou.

I rollen som Jacques Cousteau ses Wilson Lambert, mens Audrey Tautou spiller hans kone Simone. I øvrige roller medvirker nogen af fransk films nye unge talenter. Jerome Salle har instrueret samt været med til at skrive filmmanuskriptet

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.