Tæt på Medina i Arena Nord

19. oktober præsenterer Arena Nord den danske stjerne

Medina - i eksklusiv indpakning - kan opleves i Arena Nord den 19. oktober.

Medina - i eksklusiv indpakning - kan opleves i Arena Nord den 19. oktober.

FREDERIKSHAVN:Arena Nord byder indenfor til Medinas ”tæt på” tour lørdag d. 19. okt. 2013.

Der bliver eksklusivt forsalg kun for Det Musiske Hus’ Facebook fans fra torsdag d. 14. kl. 10.00 til tirsdag d. 19. kl. 10.00, hvor det almindelige forsalg åbnes.

Mange husker en dampende proppet og medsyngende sal, da Medina strålede i Det Musiske Hus i foråret 2012.

Kun siddepladser

På denne akustiske tour inviteres publikum helt tæt ind i Medinas univers i Arena Nord Frederikshavn, og denne gang i en eksklusiv indpakning kun med siddepladser.

I et lille land er der kun plads til én dronning – hun hedder Medina. Lige siden hun i begyndelsen af 2009 brød i gennem lydmuren, indtog dansegulvene og røg i fast rotation på radioer landet over, har Medina regeret den danske pop trone. Medina er nu klar til at drage på efterårsturné hvor atmosfæren er nærhed og intensitet og hvor publikum bliver ført gennem alle Medinas mange hits helt ”tæt på”.

”Tæt på”

”Tæt på” fik publikum også lov at komme i efteråret 2012, hvor Medina gav en eksklusiv og intim akustisk koncert i Glassalen i Tivoli.

Her blev publikum inviteret på en akustisk rejse gennem kometkarrieren, – til salens store begejstring og musikkritikernes femstjernede anmeldelser.

Det er denne rejse, publikum bliver inviteret på i særligt udvalgte sale, når Medina tager på sin første akustiske turné nogensinde.

Og det vil ikke kun blive en særlig oplevelse for det heldige publikum, men også for Medina selv, som længe har drømt om netop denne opstilling; ”En akustisk turné hvor jeg kommer helt tæt på mine fans med mine sange og i et mere nøgent udtryk, har længe været en stor drøm for mig.”.

Dansk musikkomet

”Kun for mig” blev begyndelsen på et stykke dansk musikhistorie, der den dag i dag stadig skrives på: i løbet af de sidste tre år har Medina solgt mere end 500.000 singler og over 130.000 albums.

Uhørte cifre i en branche, der ellers kun oplever salgskurver, hvor kursen er nedadgående.

I samme periode har hun udsendt mere end 20 musikvideoer, modtaget guldplader i Tyskland og rundet over 100.000 solgte eksemplarer af det internationale debutalbum ’Welcome to Medina”.

Den engelsksprogede opfølger er allerede udgivet i store dele af Europa, og udkommer til september i det forjættede USA. Singlerne ’You and I’ og ’Addiction’ var Medinas første internationale udgivelser, der nåede toppen af bl.a. den amerikanske Billboards ’Hot Dance Airplay’- hitliste, og singlerne lå også i A-rotation på BBCs Radio 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.