Tæt på udsolgt til Rock på Knivholt

Arrangørerne lokker med flere scener med musik for enhver smag, forfest med grillbuffet og garderobe

FREDERIKSHAVN:Billetsalget til det store rockbrag på Knivholt lørdag den 7. juni går forrygende, og hvis erfaringerne fra tidligere år holder stik, så melder Rock i Frederikshavn udsolgt inden koncertstart.

Der er plads til 5000 gæster til Rock i Frederikshavn på Knivholt Hovedgaard, og arrangørerne - Sportens Venner - har flere gange udtalt, at de forventer en udsolgt koncert.

Og med få dage til koncertstart, ser det ud til at holde stik.

5000 lukkes ind

- De seneste år har vi solgt 1000 billetter i ugen op til koncertstart, men i år har vi ikke 1000 billetter at sælge af, fordi forsalget er gået forrygende. Jeg vil helt klart anbefale, at hvis man ikke har købt billet endnu, så se at få det gjort. Vi lukker ikke flere end 5000 gæster ind, fortæller Casper Høgsted fra Sportens Venner på den dag, hvor billetsalget rundede 4100.

Om årsagen til at der i år er solgt flere billetter end sidste år, udtaler Casper Høgsted:

- Der er ingen tvivl om at programmet i år rammer bredt, men vi har også hørt fra mange, at den nye, forbedrede koncertplads på gårdspladsen giver en mere intens koncertoplevelse, og vi har optimeret koncertpladsen yderligere i år.

Plads til festivalstolene

Vi har flyttet lydtelt og barer væk fra midten af pladsen, så der er bedre udsyn over hele pladsen, og vi har lavet et afmærket stoleområde til festivalstole i bunden af pladsen. Der vil naturligvis også stadig være mange hyggekroge med borde og bænke til dem, der ikke kan danse i 12 timer i træk.

Udover en optimeret koncertplads, Forfest med Weber Grill Buffet (kl. 11-13) og en festivalbuffet i Østre Lade (kl. 17-20), har arrangørerne stablet en række nye tiltag på benene for at give koncertgæsterne en endnu bedre oplevelse.

- Vi laver en garderobe, hvor gæsterne kan have noget overtøj liggende til om aftenen, hvor der typisk bliver lidt køligere, fortæller Casper Høgsted.

Og ved siden af Buddy Holly’s partytelt, kan man besøge Sams bar, hvor der vil være live musik for det voksne publikum. Om eftermiddagen spiller bandet ”Karsten med K” og om aftenen spiller Arvid og nok et band. Festivalbuffeten i Østre Lade bliver også krydret med musik af frederikshavneren Kruse.

Programmet

Rock i Frederikshavn afvikles på to scener ved Knivholt Hovedgaard. Det er Nordjyske Medier Scenen (NMS) på gårdspladsen og DMH Scenen (DMH) i den store lade):

Kl. 12.00: Østre Gasværk (NMS)

Kl. 13.15: Tim Lothar Duo (root blues) (DMH)

Kl. 14.00: Panamah (NMS)

Kl. 15.15: Echo Lips (indie rock) (DMH)

Kl. 16.00: Lukas Graham (NMS)

Kl. 17.15: Lyhne & The Big MOJO machine (groovy mojo music) (DMH)

Kl. 18.00: Wafande (NMS)

Kl. 19.15: ForsvundenSammenhæng (hip hop) (DMH)

Kl. 20.00: Runrig (NMS)

Kl. 21.15: A Rush Of Coldplay (cover) (DMH)

Kl. 22.00: D-A-D (NMS)

Læs mere på www.rockifrederikshavn.dk. Koncertbilletter, Forfest-billetter (få pladser tilbage) og Festivalbuffet (få pladser tilbage) købes online på www.arenanord.billetten.dk.

Billetter kan også købes i Jyske Banks eller Sparekassen Vendsyssels afdelinger i Nordjylland, Anthon i Frederikshavn og FONA i Frederikshavn og Hjørring.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.