Tæt samarbejde med erhvervsliv

Løgstør skole bruger samarbejdspartnere til at gøre elever nysgerrige og give en anderledes skolegang, siger viceskoleinspektør

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØGSTØR:Ambitionerne er store på Løgstør Skole. Her er man i øjeblikket igang med at lancere tre nye linjer for overbygningen, som er 7., 8. og 9. klasse.

De nuværende 6. klasser har allerede taget stilling til, hvilken af de tre linjer, International, Science/Innovation eller Sport/Sundhed, de skal vælge.

I forbindelse med indførelsen af de nye linjer, er der etableret kontakt til en lang række af virksomheder, ungdomsuddannelser og idrætsklubber, der alle skal være med til at krydre børnenes skolegang.

- Samarbejdspartnerne giver nysgerrige elever, der får en anderledes skolegang, forklarer Lise Carlsen, viceskoleinspektør på Løgstør Skole.

Eksempelvis vil eleverne allerede i 7. klasse have samarbejdsuger med erhvervsskolerne og gymnasiet, så de kan begynde at danne sig et billede af de forskellige uddannelser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.