Tævet med baseballbat mens han lå ned

Usædvanligt voldsomt gruppeoverfald på 23-årig mand i Aalborg

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:- Vi karakteriserer det som en grov voldssag, fordi man blandt andet brugte et baseballbat.

Sådan lyder det fra Karsten Kristensen efter et udsædvanligt voldsomt overfald tidlig søndag morgen i Aalborg, hvor en 23-årig mand blev gennemtævet på parkeringspladsen foran posthuset på Algade.
Forud for overfaldet havde den 23-årige mand fra Aalborg sammen med en kammerat været oppe at skændes med en flok unge mænd på C. W. Obels Plads i Aalborg.

Tævet mens han lå ned

De to mænd havde forladt skænderiet og gået hjemad, men de blev indhentet foran posthuset af gruppen på fire til fem mænd.

- Den ene af de to stak af, men det nåede den anden ikke, fortæller Karsten Kristensen.
- Han blev overfaldet og slået temmelig mange gange og blev blandt andet også slået flere gange med et baseballbat, hvor han får slået nogle tænder ud, siger vagtchefen.
- Og selv da han lå ned, blev han stadig slået og sparket på.

Anholdt kort tid efter

Heldigvis blev overfaldet overværet af flere vidner, som kontaktede politiet, og tre af overfaldsmændene blev identificeret og anholdt på Nytorv et kvarter senere.

Der er tale om tre mænd i starten af tyverne af anden etnisk herkomst end dansk, som kommer fra Aalborg, Hjørring og Sulsted.
Søndag blev de tre gerningsmænd fængslet i tre uger i et lukke grundlovsforhør.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden