Læsø

Tag til folkemøde på Læsø

Dansk Folkeparti arrangerer folkemøde på Læsø som alternativ til det traditionsrige møde på Bornholm

To nordjyske DF’ere arrangerer folkemøde på Østerby Havn på Læsø samme weekend som folkemødet på Bornholm løber af stablen. Arkivfoto.

To nordjyske DF’ere arrangerer folkemøde på Østerby Havn på Læsø samme weekend som folkemødet på Bornholm løber af stablen. Arkivfoto.

LÆSØ:Samme weekend som politikere, interesseorganisationer og almindelige mennesker valfarter til Folkemøde på Bornholm, vil to nordjyske politikere fra Dansk Folkeparti holde et lignede folkemøde på Læsø.

Folkemødet på Læsø vil dog kun være lørdag 13. juni fra klokken 15, hvorimod Folkemødet på Bornholm strækker sig over hele den samme weekend.

Mødet kommer til at foregå i Bødehuset på Østerby Havn, og bliver arrangeret af Per Bragt (DF-Læsø) og den nordjyske folketingskandidat Erik Høgh-Sørensen (DF), som selv bor på Anholt.

Debat om ”U’kants-Danmark”

Mødet på Læsø kommer til at handle om nordjysk velfærd og erhvervsliv, internet-dækning i ”u’kants-Danmark”, fiskeri (tobis og hummere), landbrug, turisme, og i al almindelighed livet på småøerne.

Gæster fra fastlandet kan tage en en-dagstur til Læsø for at deltage i folkemødet med afgang fra Frederikshavn kl. 11.30 og retur fra Læsø kl. 18.40.

Alle partier hen over midten er inviteret til at deltage i folkemødet på Læsø.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.