EMNER

Tage nyder eventyret

Først er der regeringens linje, så partiets linje - og endelig er der så Tage Leegards linje, siger Thys nye konservative folketingsmedlem

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

På kontoret kan Tage Leegaard tjekke sin post, høre forhandlingerne i folketingssalen, se når han ned at stemme, følge nyhederne på tv og få sig en kop kaffe. Lige i nærheden har også hans sekretær og hans studentermedhjælper kontor.

- Det er et eventyr, og jeg nyder det! Sådan lød det fra medlem af Folketinget Tage Leegaard, da han fik besøg hjemmefra af Thisted Dagblads udsendte. 1. januar blev han medlem af Folketinget, fordi Knud Kristensen, Års, der ellers ved valget 13. november 2007 vandt Det Konservative Folkepartis tredje mandat i Nordjyllands Storkreds, havde valgt borgmesterposten i Vesthimmerlands Kommune frem for pladsen på tinge. Nu er Tage Leegaard så på plads. Før jul var han et smut ovre på Borgen for at blive sat ind i arbejdet og få klaret de praktiske forhold. Underskriften på at ville holde Grundloven blev klaret pr. post, og mandag 11. januar var så første egentlige arbejdsdag. Samtidig flyttede han ind i den lille lejlighed i Indre By, som han har fået stillet til rådighed af Folketinget. Mandagen gik med intromøder, og så oprandt den første rigtige arbejdsdag som ny MF'er.