Taget to gange for spritkørsel

Adskillige i Thy kørte påvirket og uden kørekort i weekenden

THY:Fredag aften 18.41, stoppede Thisted Politi en mand i en bil på Skaksvej i Klitmøller. Det viste sig, at den 60-årige mand fra Thisted Kommune var spirituspåvirket, hvilket medførte en sigtelse.

Men manden havde heller intet kørekort. Det var blevet inddraget i forbindelse med en tidligere spritdom, og manden havde ikke generhvervet retten til at køre bil.

Efter at der var taget blodprøve, blev manden løsladt. Men allerede klokken 20.45 blev han på ny standset bag rattet i sin bil. Denne gang på Ballerumvej nord for Thisted. Manden var fortsat beruset, hvilket førte til ny sigtelse for spirituskørsel. Og da var tale om tre sigtelser for spritkørsel inden for tre år, blev mandens bil denne gang konfiskeret.

Traktornummerplade på mc

Lige før midnat fredag fik politiet anmeldelse om an mistænkelig motorcykelkører i Hanstholm-området. Det opgivne nummer viste sig at høre til en traktor, så en patrulje rykkede ud og standsede klokken 3.09 motorcyklisten på Chr. Hansens Vej.

Føreren var en 28-årig mand fra Aalestrup-kanten. Sigtelserne mod ham bestod i at køre uden førerret, køre i påvirket tilstand, at motorcyklen ikke var registreret og heller ikke forsikret og endelig for besiddelse af et gram kokain. Den falske nummerplade blev inddraget.

Kørsel uden kørekort

På Kystvejen ved Bedsted kørte en 56-årig mand fra Thisted Kommune søndag morgen 7.10 i grøften med sin bil. Han blev sigtet for spirituskørsel.

En 55-årig kvinde fra Thisted Kommune blev 14.44 søndag stoppet i bil på Oddesundvej ved Koldby. Hun havde fået inddraget kørekortet, så kørslen medførte en sigtelse. Lidt senere, klokken 16.09, blev en 32-årig mand fra Holstebro-området standset i bil på Bromøllevej ved Skovsted. Han havde heller ikke gyldigt kørekort, og der blev tillige rejst sigtelse mod bilens ejer, en 19-årig kvinde fra Mors for at have overladt ham bilen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.