Take That tager livet af Billetnet

Fredag klokken 10.00 døde Billetnet, da billetterne til Take That koncerten i København blev frigivet. Opdateret 16.40

Fredag klokken 10.00 døde Billetnet, da billetterne til Take That koncerten i København blev frigivet. Her er det fra Take Thats koncert i Gigantium. Arkivfoto: Michael Koch.

Fredag klokken 10.00 døde Billetnet, da billetterne til Take That koncerten i København blev frigivet. Her er det fra Take Thats koncert i Gigantium. Arkivfoto: Michael Koch.

"Kære kunde. www.BILLETNET.dk er i øjeblikket optaget. Du står i kø." Den besked møder fredag formiddag hundredevis af poppiger og -drenge, der håber at sikre sig en billet til sommerens Take That koncert i Parken, København. Billetterne blev frigivet klokken 10.00, og dermed begyndte kampen for en plads i Parken. En kamp, som BILLETnet tabte i første omgang, da systemet brød sammen under presset fra de ivrige fans, skriver jp.dk. En million billetter på et døgn Take That drengene solgte 1 million billetter i deres eget hjemland, England, på blot 24 timer. Ud fra den erfaring havde BILLETnet.dk på forhånd advaret om, at systemet muligvis ville få det svært. BILLETnet har før haft problemer med at håndtere billetsalget til de mest populære koncerter. Udsolgt på 4 timer og 37 minutter Men trods nedbrud lykkedes det at få alle billetterne afsat i løbet af 4 timer og 37 minutter. Men man skal ikke fortvivle, hvis man ikke fik fat i en billet. I følge arrangøreren af Take That koncerten, kan det meget vel tænkes, at der kommer flere billetter i salg. - Vi har indført en venteliste på Billetnet, så man kan få billetter, hvis der bliver sluppet flere fri," siger Flemming Schmidt til jp.dk. Han siger, at der kan blive frigivet flere tusind billetter, når Parken finder ud af, hvor meget scenen kommer til at fylde. Det britiske boyband giver i alt 20 koncerter i Europa. 14 i hjemlandet og seks andre steder i Europa. Drengene gæster Danmark og Parken den 16. juli.