Taknemmelig Oviedo: Drøm går i opfyldelse

Det er med vemod, at venstrebacken Bryan Oviedo forlader FC København, som han takker for samarbejdet.

Taknemmelig Oviedo: Drøm går i opfyldelse

Bryan Oviedo har været en af FC Københavns største profiler det seneste års tid, og det er med blandede følelser, at costaricaneren skifter til Everton, hvis ellers de sidste formaliteter som ventet går i orden.

- Jeg er meget glad for den mulighed, jeg nu får, for at spille i verdens største liga. Det er rigtigt svært for mig at forlade FC København, fordi klubben har betydet så meget for mig og min udvikling.

- Jeg kunne bestemt godt have set mig selv i København og Parken i længere tid, men et skifte til en traditionsrig klub i Premier League er en drøm, jeg nu kan få opfyldt, siger Bryan Oviedo til klubbens hjemmeside.

- Jeg skylder klub, holdkammerater og fans i FCK meget, og jeg kommer til at savne dem alle, siger venstrebacken.

FCK's sportsdirektør Carsten V. Jensen har været glad for at se, hvor hurtigt Bryan Oviedo har udviklet sig som topspiller siden sit skifte til FCK i januar 2010.

- Han kom direkte fra Costa Rica til os, og det har været en fornøjelse at se, hvordan han kontinuerligt har løftet sit niveau.

- Da handlen med Everton samtidig må betegnes som tilfredsstillende for FC København, ser vi det som et godt stykke gennemført arbejde, at vi nu kan sende ham videre til verdens bedste liga, siger Carsten V. Jensen.

22-årige Bryan Oviedo nåede at spille 46 kampe for FCK og score to mål.

FCK tyndede yderligere ud i truppen fredag, da klubben også solgte den svenske forsvarsspiller Peter Larsson til Helsingborg.

Peter Larsson, som kom til FCK fra Halmstad i 2008, skifter til de svenske mestre på en permanent aftale. Han blev aldrig nogen succes hos FCK, hvor det kneb med at få spilletid. Larsson nåede at spille 37 kampe for FCK.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.