Taktikken skal i fokus

Vendsyssel FF er på vej på træningslejr

Sportschef Jacob Krüger glæder sig over at få set hele 21 spillere i aktion på træningslejren i Tyrkiet. Arkivfoto: Bente Poder

Sportschef Jacob Krüger glæder sig over at få set hele 21 spillere i aktion på træningslejren i Tyrkiet. Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:Mens Superligaen har taget sin begyndelse i foråret, så er der stadig et stykke tid til kampene begynder i landets næstbedste fodboldrække.

Og derfor har Vendsyssel FF; der ligger med i topstriden i 1. division, ventet indtil nu med at tage forårets træningslejr.

Men fredag aften sætter holdet kursen mod Tyrkiet.

Sportschef Jacob Krüger rejser sammen med klubbens 20 spillere, prøvespilleren Edin Murga og seks andre ledere eller trænere til strandbyen Lara tæt ved Antalya. Planen var ellers oprindelig, at træningslejren skulle foregå i byen Side.

- Græsbanerne i Lara er bedre, og det er vigtigt, siger sportschefen, der forventer, at afrejsen samtidig sætter et definitivt punktum for træningen på kunstgræsbanen i Vrå i denne opstart.

Ud over to daglige træningspas er der også aftalt to træningskampe i det tyrkiske.

På tirsdag møder vendelboerne Zaglebie Lubin, der spiller i Polens næstbedste række, hvor de indtager en tredjeplads.

Torsdag venter det norske 1. divisionshold Nest-Sotra, hvor den tidligere danske landsholdsspiller Michael Schjønberg er cheftræner.

- Vi overvejer også at få en træningskamp mere om fredagen, fordi vi har næsten 21 spillere, der er klar, og vi vil gerne have at mange får kamptræning, siger Jacob Krüger, der tror, holdet zoomer ind på det taktiske aspekt i den næste uge.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.