Talenter stod i kø

Enhver tvivl om, hvorvidt der er talent nok på egnen til at lave en kabaret for Vesthimmerland, blev torsdag aften gjort til skamme.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det blev en god audition, var der enighed om blandt instruktør Henrik Bing (tv), Jan Holm Jensen og formand Tonny Struwe Poulsen

VESTHIMMERLAND:Aftenen var udpeget til audition, en prøve, hvor talenter kunne stille sig frem for den kommende instruktør og vise hvad de duer til. - Vi har næsten ikke fået hænderne ned endnu. Der kom en 15-16 stykker, og de var gode, fortæller Jan Holm Jensen fra kabaretens bestyrelsen. - Instruktøren Jørgen Bing (skuespiller og instruktør fra Vendsyssel Teater i Hjørring. red) var også ret overvældet over, at der dukkede så meget talent op. Så vi håber at vi kan gå i gang med prøverne i næste måned, siger Jan Holm Jensen. Vil forene kommunen Ideen er fortsat at skabe en humoristisk skabelon som alle i den nye kommune kan sig til rette i. Det er lidt et ryste-sammen projekt, der kommer gang i . - Vi vil godt komme over nogle af de gamle stridigheder og den slags. Nu hører vi mere sammen, er håbet hos Jan Holm Jensen. Håbet var derfor også, at man kunne samle et hold fra alle fire hjørner af den vesthimmerlandske kommune. Et håb der er blevet indfriet. Næsten. - Vi har folk fra de gamle Farsø, Aalestrup og Aars Kommuner. Derimod er der ikke kommet nogen fra Løgstør. Hvad forklaringen er, ved vi ikke. Men vi synes vi har gjort hvad vi kunne for at gøre opmærksom på kabareten her, så nu fortsætter vi med holdet her, understreger cabaret-manden. Mange slags talent Ansøgerne var i alderen 16 til 48 år, og de fleste havde erfaring med fra teater- og revymiljøet. for eksempel musik- og teaterforeningen Membranen i Aalestrup og Kimbrerrevyen i Aars. Kunstneren, skiltemaleren og altmuligmanden Peer Poulsen har endda meldt sig som scenograf. Så nu skulle der være så godt som garanti for seværdige kulisser. Gode ideer savnes Holdet mangler faktisk kun en enkelt af de grundlæggende ting, inden der kan arbejde hen mod en premiere på ALFA den 4. februar. - Tekster. Gode tekster. Vi har kontakt til nogle enkelte, der gerne vil skrive, men vi mangler flere. Der vil vi gerne i kontakt med nogen, lyder håbet fra Jan Holm Jensen. Emnerne må gerne være lokale, men det er ingen pligt. er det præsidentvalget i USA, soldater i Afghanistan eller den økonomiske krise, der optager en, er det for eksempel også velkomne emner. Det er vigtigt for gruppen at understrege, at de ikke vil konkurrere med eksisterende lokale revyer. Holdet bag kabareten kan kontaktes gennem hjemmesiden www.alfacabaret.dk.