Talenterne bliver i Aalborg

U21-landsholdet vil fortsat have NORDJYSKE Arena som hjemmebane

NORDJYSKE Arena vil også i fremtiden danne rammerne om hjemmekampene for u21-landsholdet. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

NORDJYSKE Arena vil også i fremtiden danne rammerne om hjemmekampene for u21-landsholdet. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:Det danske u21-landshold i fodbold kommer også fremover til at have Aalborg og NORDJYSKE Arena som hjemmebane.

Holdet har haft hjemme i Aalborg siden 2007, og samarbejdet fortsætter nu frem imod EM i 2015.

U-21 landsholdet har både haft succes og skuffelser i Aalborg, hvor man dels har hentet flotte sejre, men også skuffet som ved EM i 2011.

- Vi er rigtig glade for, at vi har kunnet forlænge aftalen med Aalborg Kommune. Vi mener, at vi igennem de seneste år har fået skabt en rigtig god hjemmebane for vores U21-landshold, der udgør nogle af Danmarks største fodboldtalenter. Vi er samtidig også rigtig glade for både byen og de rammer, der stilles til rådighed for både holdet og de tilskuere, der er til vores landskampe i Aalborg, lyder det fra DBU’s Elitechef, John Helt.

- Aalborg Stadion har været U21-landsholdets hjemmebane siden 2007, og jeg er rigtig glad for, at vi har forlænget aftalen til og med 2014, for kampene har bragt rigtig mange fodboldoplevelser til byen og endnu flere er nu på vej, siger Aalborgs borgmester Henning G. Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.