Skørping

Tango-salon i genbrugsbutik

Susanne Sangill og Nick Pedersen åbner tangostudie i tidl. Kirkens Korshær-butik

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Susanne Sangill og Nick Pedersen har selv danset tango de seneste ti år. Nu forsøger de at give deres egen tango-begejstring videre til bysbørnene i Skørping. Privatfoto

SKØRPING:- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse.

Sådan siger teaterleder - og tango-entusiast - Susanne Sangill ved udsigten til, at Skørping fra den kommende uge får sin egen tango-salon.

Susanne Sangill og hendes faste tango-partner, Nick Pedersen, har gennem længere tid gået og trykket næserne flade mod ruden i den tidligere Kirkens Korshær-butik på Møllevej i Skørping.

- Her vil der kunne laves et autentisk dansemiljø med den helt rigtige Buenos Aires stemning, har de tænkt, og mandag 10. oktober inviterer de til introduktionsaften i de nye lokaler, som de har lejet af Skørpings lokale Skoda-forhandler, Christian Ovesen.

- Der skal gøres en del, da huset jo har stået tomt i lang tid, men man kommer langt med sæbe og gulvskrubbe, griner Susanne Sangill og Nick Pedersen.

- Vi har lyst til at skabe den rette stemning med sjove møbler og andre skægge ting, og skulle nogen ligge inde med en gammel lysekrone, der alligevel står og samler støv, så er vi de glade aftagere. For det er netop de unikke ting og sager, der gør en rigtig tango salon, pointerer de.

Susanne Sangill og Nick Pedersen har selv danset tango de seneste ti år og underviser i forvejen i Aalborg.

I forbindelse med introaftenen 10. oktober vil der blive givet en introduktion for begyndere, så interesserede lige kan snuse lidt til stemningen, inden de for alvor kaster sig ud i at danse tango.

Den egentlige undervisning i Skørpings nye tangosalon indledes først ugen efter, 17. oktober.

- Kom frisk - med eller uden dansepartner, lyder det på forhånd lokkende fra de to lokale tango-entusiaster og -instruktører.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst