Tatovører fra hele verden til Arena Nord

70 tatovører fra hele verden deltager i Nordic Ink Festival 2012 i Arena Nord

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Nogle af verdens bedste tatovører er på vej til Frederikshavn og vil give prøver på deres fascinerende kunst på anden udgave af Nordic Ink Festival i weekenden 19.-21. oktober i Arena Nord.

En af de mest berømte tatovører er Yomico Moreno fra Venezuela, der er verdenskendt for sine realistiske portrætarbejder og muskelvæv- og biomekaniske tatoveringer.
Yomico har vakt begejstring på Tattoo-conventions over hele kloden.

For hele familien

I Arena Nord glæder man sig til at byde indenfor til tre spændende dage fyldt med flotte, pirrende og provokerende tatoveringer.

- Igen i år vil vi lave en festival for alle, også dem som ikke er tatoveret eller vil tatoveres, siger Mette Espelien fra Nordic Ink Festival.
- Familier er også meget velkomne, og der er masser at se på for alle, både de sarte og ikke så sarte.

Danmarks hyggeligste

Selv om der i løbet af weekenden vil være en del gysereffekter på programmet, lover arrangørerne, at det først og fremmest vil blive hyggeligt.

- Ambitionen er faktisk at skabe Danmarks hyggeligste festival, og det kom vi i mål med sidste år, siger Mette Espelien.
Alle tre dage vil der være masser af underholdning, konkurrencer og live musik på festival-scenen.

Få egen tatovering

På festivalen vil der være rig mulighed for selv at få lavet en tatovering eller blive piercet. Gæsterne vil blive opfordret til at vise deres egne private mesterværker frem.

- Vi efterlyser deltagere, som vil være med i konkurrencerne om festivalens flotteste tatoveringer. Der vil blive dystet inden for en række forskellige kategorier, siger Mette Espelien.
I dommerpanelet sidder en af Danmarks mest anerkendte tatovører, Tattoo Birger, som er medlem af National Tattoo Association. En ære man kun opnår, hvis man har over 40 års erfaring som tatovør. Birger har 48 års erfaring.
- Interessen for Nordic Ink Festival har været stor, siden vores succes sidste år. Mange tatovører kommer igen og en del nye har meldt sin ankomst. Vi forventer derfor igen gæster fra hele Skandinavien, men vi håber selvfølgelig også på, at mange lokale vil kigge forbi, siger direktør Per Malmberg.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.