Taylor Swift dropper sag mod ubuden gæst

Manden, der trængte ulovligt ind i Taylor Swifts hjem for nogle uger siden, slipper for retsforfølgelse.

Taylor Swift dropper sag mod ubuden gæst

Den 24-årige Jacob Kulke, der mente, at han havde ret til at bryde ind i sangerinden Taylor Swifts hus med en kniv tidligere på måneden, går tilsyneladende fri.

Kulkes advokat, Sean McKinney, bekræfter over for E! News, at sangerindens repræsentanter torsdag morgen er kommet frem til, at det er bedst at droppe sagen.

- Han er lykkelig, fortæller Sean McKinney om sin klient.

- Han ville bevise, at han ikke trængte uberettiget ind, så han er fuld af begejstring over, at sagen er droppet, tilføjer McKinney.

Der var åbenbart flere grund til, at Swifts advokater ikke valgte at gå videre med sagen - heriblandt det faktum, at sangerinden ikke havde sat et adgang forbudt-skilt op.

Derudover er Kulke overbevist om, at han fik lov af sangerindens vagter til at bevæge sig ind på ejendommen.

Taylor Swift har tidligere udtalt til magasinet Britain's Cosmopolitan, at hun bliver meget nervøs, når hun har en stalker-episode, og at hun er taknemmelig for sine sikkerhedsfolk.

Kulkes advokat understreger samtidig, at selvom sagen er droppet, har sangerinden et helt år til at fortryde og igen rejse en sag mod sin ihærdige fan, hvis der kommer nye beviser eller informationer til at underbygge en stærkere sag.

I mellemtiden har Jacob Kulke andre retsmøder, der kræver hans opmærksomhed - inklusive et krav om at møde op i retten i hjembyen i Colorado den 29. januar, hvor han står tiltalt for flere overtrædelser af sin prøveløsladelse og et hjemmerøveri.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.