Forbrugerforhold

TDC: Vi bliver nødt til at hæve priserne

Mobilkrigen rammer TDC så hårdt, at selskabet hæver priserne

Det bliver dyrere for TDCs kunder at snakke i mobiltelefon.

Det bliver dyrere for TDCs kunder at snakke i mobiltelefon.

HELE LANDET: Det skal være slut med at prutte om lavere priser hos teleselskaberne, konstaterer TDC's chef for privatforretningen, Anders Jensen. TDC er hårdt ramt efter mobilkrigen i telebranchen og bliver derfor nødt til at sadle om for at overleve.

Chefen påpeger, at TDC's kunder ligeså godt kan vænne sig til tanken om årlige prisstigninger. Det skriver Jyllands-Posten E&Ø onsdag morgen.
- Det, vi forsøger nu, er at forklare, at prisstigninger er uundgåelige, fordi vi skal tjene penge, så vi fortsat er i stand til at investere. Og i stedet for at det skal ske drypvis, siger vi nu, at her er prisstigningerne for 2013, og det er det, siger Anders Jensen til Jyllands-Posten E&Ø.
Allerede efter sommerferien forsøgte TDC's ledelse at dæmme op for, at selskabet ville vende priskrigen ryggen. Nu vil selskabet også være mere åben omkring prisstigningerne, i et forsøg på ikke at miste troværdighed.
Man går derfor ud og konstaterer, at der vil komme prisstigninger en gang om året til TDC's kunder. Og hvis de er utilfredse, så kan de jo bare skifte udbyder, konstaterer Anders Jensen. Han er dog ikke bange for, at kunderne vil løbe skrigende væk.
- Færre og færre kunder shopper rundt i markedet, selv om priserne fortsat falder. Det virker, som om kunderne siger: Vi gider ikke mere, fordi uanset hvad vi vælger, så er der altid nogen, som er billigere, siger chefen.
De nye priser på mobiltaletid, bredbåndsproducter og pakkeløsningerne HomeDuo og HomeTrio for private TDC-kunder træder i kraft fra årsskiftet.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst