Te-blander fra Saltum får udenlandsk anerkendelse

Min Yndlings Te har endnu en gang udmærket sig ved britiske Great Taste Awards

”Turkis Blanding” opnåede en stjerne ved Great Taste Awards. Privatfoto

”Turkis Blanding” opnåede en stjerne ved Great Taste Awards. Privatfoto

SALTUM:Den lokale te-blander Kirsten Kronborg - der ejer firmaet ”Min Yndlings Te” har endnu en gang udmærket sig ved britiske Great Taste Awards.

Således har Kirsten Kronborg opnået en stjerne for sit nye produkt ”Turkis Blanding”.

- Det er jo fantastisk, at smagen får denne modtagelse, siger en begejstret Kirsten Kronborg, der sidste år fik hele to stjerner (som første danske te-mærke) for sin ”Blå Blanding”.

Dermed er altså nu to af hendes otte te-blandinger blevet hædret ved det, der af mange beskrives som ”fødevareindustriens Oscar-uddeling”.

Mere end 400 dommere har været tilknyttet 2015-udgaven af Great Taste Awards for at vurdere de mere end 10.000 fødevareprodukter. Tre stjerner er den højest opnåelige bedømmelse, og den fik 130 af de deltagende produkter.

Kirsten Kronborgs ”Min Yndlings Te” er baseret i Saltum, men selv bor hun i Aabybro. Egentlig er hun uddannet zoneterapeut, men gennem en del år har hun blandet, smagt og eksperimenteret med urter til te.

- Jeg har altid blandet te efter virkning. Men nu køber kunderne grundet smagen, forklarer Kirsten Kronborg, der dog ikke har planer om at erobre det internationale marked.

- Jeg tror, at mit te-firma er verdens mindste, og jeg ønsker også kun at vokse med de rigtige forhandlere, der kan understøtte min kvalitet og rådgivning.

- Men jeg er oprigtigt glad for mine awards, og jeg tror på citatet: Hvor der er vilje, er der vej, slutter hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.