Sport

Team Danmark kigger frem efter succesfuldt para-OL

Målsætningen ved para-OL for Danmark blev så rigeligt indfriet, og arbejdet frem mod 2020 er allerede i gang.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Athletics - Men's Long Jump - T42 Final Foto: Reuters/Jason Cairnduff

Med syv danske medaljer ved de netop overståede paralympiske lege, OL for handicappede atleter, i Rio, overgik de danske atleter Team Danmarks målsætning om fem medaljer ved legene.

- Det har været en fornøjelse at følge de danske para-atleter fra nærmeste hold, lyder det fra Team Danmark-direktør Lone Hansen i en pressemeddelelse.

- Team Danmark har et godt samarbejde med para-atleterne og Parasport Danmark, og jeg er glad for at se, at deres hårde arbejde belønnes med så flot et resultat.

Succesen betyder dog ikke, at man vil hvile på laurbærrene. Hos Team Danmark er man allerede i gang med at kigge frem mod både OL og para-OL i Tokyo i 2020.

- I Team Danmark er vi allerede i arbejdstøjet i forhold til at fokusere og investere i de områder, hvor vi kan se, at vi kan udvikle potentialerne i dansk eliteidræt, siger Lone Hansen.

- Det er et langt, sejt træk. Det kræver opbakning - også økonomisk og politisk. Vi har alle muligheder for at fastholde succesen, så vi også efter para-OL og OL om fire år kan samles om at juble sammen med de danske atleter.

Ved august måneds OL i Rio hentede Danmark 15 medaljer, hvilket var langt over målsætningen på ti medaljer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst