Team Danmark øger støtten til kajakroere

Team Danmark har besluttet at øge støtten til de danske kajakroere med over en halv million kroner i 2013.

Team Danmark øger støtten til kajakroere

Team Danmark belønner de danske kajakroere med lidt over 600.000 kroner, så den årlige støtte nu lyder på knap 3,2 millioner i 2013.

Den øgede støtte fra Team Danmark skal gå til at skabe bedre vægttræningsfaciliteter, etablere fysioterapeutbehandling og til at give flere talenter mulighed for at træne på elitecentret ved Bagsværd Sø.

- Det er fantastisk at få vægttræningsfaciliteter og fysioterapi på elitecentret. At få samlet tingene på ét sted giver en kæmpe fordel.

- Det gør det meget lettere at få dagligdagen til at gå op, siger roeren Henriette Engel Hansen i en pressemeddelelse.

Ved sommerens OL i London opnåede Henriette Engel Hansen en syvendeplads.

Samarbejdsaftalen skal styrke talentudviklingen og samarbejdet mellem elitecentret i Bagsværd og kraftcentrene rundt omkring i Danmark.

- Vi kan nu løfte talentudviklingen både regionalt på kraftcentrene og nationalt på elitecentret ved Bagsværd Sø, siger sportschef i Dansk Kano og Kajak Forbund, Bo Vestergaard.

- Vi kan give flere talenter adgang til elitemiljøet på elitecentret, hvor vi har en stærk elitekultur, som vi gerne vil videreføre til de store talenter, som er på vej frem, og til talentudviklingsmiljøerne på kraftcentrene, forklarer han.

Direktør for Team Danmark, Michael Andersen, er tilfreds med, at elitemiljøet ved Bagsværd Sø bliver forbedret.

- De danske kajakroere ligger stabilt i toppen af den internationale elite og har et stort potentiale. Det er en rigtig god investering, at vi sammen med Dansk Kano og Kajak Forbund skaber endnu bedre rammer og vilkår for den daglige træning.

- Derudover tror vi også på, at der er en stærk gruppe af kajakpiger på vej, som har evnen og viljen til at skabe internationale resultater på lidt længere sigt, vurderer Michael Andersen.

Dansk Kano og Kajak Forbund placeres som internationalt eliteforbund i Team Danmarks støttekoncept for årene 2013-2016.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst