Team Esbjerg holder på hollandsk storskytte

Målfarligere Estavana Polman tager et år mere i Team Esbjerg, hvor hun har spillet siden 2013.

Estavana Polman er i gang med en fin sæson i Team Esbjerg og er nummer to på topscorerlisten i kvindernes håndboldliga. (arkivfoto).

Estavana Polman er i gang med en fin sæson i Team Esbjerg og er nummer to på topscorerlisten i kvindernes håndboldliga. (arkivfoto).

ESBJERG:Den hollandske topspiller Estavana Polman fortsætter yderligere en sæson i Team Esbjerg. Det oplyser den vestjyske håndboldklub i en pressemeddelelse.

Med kontraktforlængelsen skrinlægger Polman foreløbig tankerne om et klubskifte og en ny udfordring.

- Klubben er blevet mit andet hjem, og jeg ser fortsat udvikling på holdet.

- I denne sæson håber jeg, at vi kan være kandidat til DM-titlen, selv om konkurrencen er hård, og at vi kan gå hele vejen i EHF Cup. Vi har stadig masser at opnå sammen, siger Estavana Polman.

På den aktuelle topscorerliste i kvindernes håndboldliga er den 26-årige hollænder på andenpladsen med 119 mål.

Esbjerg-træner Jesper Jensen har set bagspilleren være "ualmindelig godt spillende i denne sæson og ekstraordinært god efter nytår".

- Jeg har set samme topniveau tidligere, men hun er blevet mere moden i sit spil, og jeg har aldrig set hende lave så få fejl i forhold til det niveau, hun spiller på.

- Menneskeligt tegner hun holdet udadtil, hvilket ikke mindst i den kommende sæson bliver vigtigt, når andre store profiler forlader os, siger Jesper Jensen.

Estavana Polman kom til Team Esbjerg fra Sønderjyske i 2013. Næste sæson bliver dermed hendes syvende i klubben.

/ritzau/