Team Esbjerg rejser sig efter nytårsfuser og banker NFH

Nykøbing Falster fik ikke et ben til jorden mod Team Esbjerg, der udbyggede forspringet i toppen i rækken.

Kristine Breistøl og Team Esbjerg var tilbage ved vanlig styrke i udekampen mod Nykøbing Falster.

Kristine Breistøl og Team Esbjerg var tilbage ved vanlig styrke i udekampen mod Nykøbing Falster.

NYKØBING FALSTER: Kvindehåndboldligaens suveræne førerhold, Team Esbjerg, er tilbage på sporet efter det overraskende nederlag til Odense 2. januar.

Mandag aften lignede Jesper Jensens tropper sig selv og gav Nykøbing Falster Håndboldklub en kindhest på hele 31-19 i en kamp, der kun var spændende i de første ti minutter.

Foran eget publikum indledte Falster-holdet koncentreret og med en solid defensiv, men så snart vestjyderne havde lært lektien, gik det kun ned ad bakke for NFH-spillerne.

Det endte som en mindre ydmygelse i en skrækkelig anden halvleg, hvor hjemmeholdet i en lang periode slet ikke var i stand til at lave mål.

Nykøbing Falster holdt en scoringspause på hele 15 minutter, og det udnyttede Team Esbjerg til at bringe sig foran med 28-13.

Falstringerne fik formindsket nederlaget en smule i slutfasen, men nogen opmuntring var det langtfra for træner Jakob Larsen og hans spillere.

De to nordmænd Marit Frafjord og Kristine Breistøl lavede henholdsvis ni og otte mål for Team Esbjerg og blev dermed kampens mest scorende spillere.

Sejren var Esbjergs 14. i 15 kampe, og holdet topper HTH Ligaen med 28 point - seks mere end København og Odense, der begge har spillet en kamp færre.

Nykøbing Falster, der blev dansk mester i 2017, er nede på niendepladsen og i fare for ikke at komme med i slutspillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.