Team Esbjerg skal træne langskud før anden DM-finale

Der var for langt mellem langskudsmålene i den første finalekamp, siger Team Esbjerg-træner Lars Frederiksen.

Team Esbjerg Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Team Esbjerg Foto: Scanpix/Bo Amstrup

De sædvanlige storskytter fik aldrig skudt sig varme, og det er hovedårsagen til, at Team Esbjergs håndboldkvinder tabte første DM-finalekamp til FC Midtjylland med 17-20.

Sådan lyder forklaringen fra esbjergensernes træner, Lars Frederiksen, der allerede ved, hvad der skal arbejdes med i dagene op til returkampen Kristi himmelfartsdag.

- Den store forskel til vores sædvanlige spil var, at vi ikke fik så mange mål fra vores bagspillere. Vi går normalt aldrig fra banen med kun 17 scoringer, men det skyldes en blanding af halvdårlige skud og godt målmandsspil.

- Det skal vi have kigget på inden returkampen, for skal vi vinde med fire mål, skal vi lave flere langskudsmål, siger Lars Frederiksen til TV 2.

Laura van der Heijden lavede således kun et enkelt mål, og det var på straffekast. Estavana Polman scorede tre gange, men blev lukket helt ned i store perioder.

Får Team Esbjerg løst den knude, har Lars Frederiksen dog tro på, at holdet kan vende slaget foran eget publikum.

- Der bliver fuld knald på, og 3500 tilskuere venter på os, men jeg ville gerne have haft et lidt bedre udgangspunkt, siger Lars Frederiksen.

Den anden DM-finale begynder 17.10 på torsdag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.