Team Esbjerg: Vi var 10 procent fra DM-guld

Team Esbjerg skulle hente et 22-23 nederlag fra den første DM-finale, men måtte nøjes med 22-22 lørdag aften.

Et enkelt mål afgjorde forskellen mellem sølv og guld for Team Esbjerg, der samlet tabte 44-45 til FCM Håndbold i kvindernes DM-finaler.

Ifølge Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, var det 10 procent, der adskilte holdene i lørdagens anden finale, som endte 22-22.

- Vi manglede de sidste 10 procent i vores præstation til at rykke fra dem for alvor, som jeg ellers var overbevist om, at vi kunne. Men vi fik ikke trykket dem nok angrebsmæssigt.

- At vi ikke var i stand til at score på de frie chancer og brændte straffekast, da det hele skulle afgøres, afgjorde kampen til deres fordel, siger Lars Frederiksen til klubbens hjemmeside.

I begyndelsen af anden halvleg var Team Esbjerg ellers foran med de nødvendige to mål og dermed på kurs mod klubbens første DM-guld.

En velspillende Johanna Ahlm bidrog med otte mål undervejs for esbjergenserne. Ifølge svenskeren var der rutinen til forskel på de to mandskaber.

- FC Midtjylland spillede meget stabilt, og jeg tror, det har betydning, at de har stået i den slags kampe før og føler sig mere trygge. Det må Team Esbjerg arbejde med, og så kan de være, at de står med guldmedaljerne om et par år, siger Johanna Ahlm.

Fra næste sæson spiller Johanna Ahlm selv for FCM's nykårede danmarksmestre.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.