Team Rynkeby samlede ind til Børnecancerfonden

30.000 kroner indsamlet ved velgørenhedsarrangement

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AABYBRO:24. januar blev Fitness4you i Aabybro brugt til at indsamle penge til Børnecancerfonden via cykelprojektet ”Team Rynkeby”, og dagen gik over alt forventning, fortæller Henrik Fenger fra styre-gruppen:

 - Taget i betragtning, at det var første gang, at vi afholdt dette arrangement i Aabybro, er vi meget tilfredse med, at vi nu - efter de sidste indbetalinger er kommer ind - kan overdrage hele 30.330 kroner til Team Rynkeby.

 I løbet af dagen var der blandt andet yoga-timer, mave/balder/lår og hele ni timers spinning, og den alsidighed er noget som eventmanager fra Team Rynkeby – Rikke Hamann – er specielt glad for.

 - Det er naturligvis svært at starte noget nyt op, men vi har fået masser af hjælp af Fitness4you. Alle instruktører har arbejdet gratis, og lokaler samt udstyr har vi fået lov til at låne uden beregning. Det har været afgørende for, at der slet ikke har været nogle omkostningerne til dagen, og derfor kan vi præsentere et resultat, som vi er meget stolte af. Derudover er vi faktisk også stolte over de forskellige fysiske aktiviteter, som vi har kunne præsentere, og mange af deltagerne havde sikkert i dagene efter arrangementet ondt i nogle muskler, som de ikke var vant til at bruge. 

Der er tale om en tradition og en gentagelse til næste år, er ingen af de tre fra styre-gruppen meget for at udtale sig om, da det kræver, at de har lyst og bliver udtaget til næste års cykeltur til Paris med Team Rynkeby, men de slutter samstemmigt med at slå fast, at den store opbakning har gjort, at en eventuel gentagelse er noget lettere – selvom der er blevet svedt meget.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden